/ NOVA
Победителите ще получат специален бонус от 4400 лв.
Адреналинът на двойките в романтичното предаване „Един за друг“ ще се покачи в новото екстремно изпитание за баланс. След двете индивидуални игри тази седмица, на първо място във временното класиране се нареждат Кристина и Артьом. С нула лева в сметката си са Милена и Цветелин, които са първата номинирана двойка. Застрашени от отпадане са още младите Габриела и Десислав. Победителите в играта ще получат допълнителен стимул – парична награда от 4400 лв. Ще успеят ли застрашените участници да грабнат победата, не пропускайте тази събота от 20:00 ч. по NOVA.

Един за друг
NOVA

За да се справят успешно с предизвикателството за двойки тази седмица, партньорите трябва да работят в екип и да докажат, че могат да бъдат в хармония един с друг. Всичко това – високо над земята във висящи стъклени тунели. За да спечелят първото място и да се справят с изпитанието, участниците трябва да подредят правилно осемте най-важни характеристики за една връзка, изписани на картончета, които са разположени в случаен ред в двата тунела. Всяко падане носи наказание от една допълнителна минута към времето, а победата е постижима само за най-бързите, предвидливите и смелите.

Един за друг
NOVA

Ще успеят ли участниците да преодолеят страха си от високо? Кои ще са двете двойки, които ще се борят за оставане във вилата на любовта, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, тази събота в 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.