/ NOVA
Трета поредна загуба изпрати Дръзките на племенен съвет
Племето на Гордите беше заличено от “Игри на волята” и оттук нататък ще носи името Храбри. Преди началото на номинационната битка водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев информираха Жълтите, че тяхната най-важна мисия - да запазят племето си цяло, се е провалила, след като броят на изгнаниците от Блатото вече надвишава този на оригиналните Горди.

Това не бяха първите лоши новини за вече бившия жълт отбор. Новодошлият Станислав предизвика недоволство у съплеменниците си с решението да заточи лекоатлетката Крамарска на Блатото преди да се отправят към Арената. Този ход донесе на модела и капитанското място, което тя заемаше до този момент.

NOVA

По време на битката за спасение Дръзките, Силните и новото племе на Храбрите се противопоставиха в епичен сблъсък на сила, концентрация и смелост.

Зелените и Червените се движеха наравно до самия край, когато изолираният бизнесмен Кралев се справи най-бързо с пъзела на Архимед, носейки победа за отбора си. Втори, след неубедително представяне на рисковия мениджър Караолис, завършиха Силните, а третата поредна загуба за Дръзките ги изпрати на племенен съвет.

Кое племе ще се спаси утре, кои двама от Дръзките ще бъдат номинирани и към кого ще изпита симпатии Силвия, гледайте в “Игри на волята” в четвъртък, 17 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните  Facebook страницаInstagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova PlayVbox7 и YouTube.