Избраха “Лейди България”
Избраха “Лейди България” / netinfo

Шест достойни българки бяха избрани за победителки на конкурса “Лейди България”. Неомъжените момичета ще представят страната ни на световните конкурси за Лейди, а дамите с брак и деца – на световните конкурси за Мисис, лицензиант на които е организаторката Теодора Колчева.

Журито, в което участваха Теодора Колчева, Божана Филипова, риалити героинята Зара, Аля Милушева, Валя Вишанска и световно известният фотограф Франк Дуейз, който долетя от Белгия специално за конкурса, оценяваше и задaваше провокативни въпроси на атрактивните участнички.

След нелеки размисли журито реши: Лейди България, която ще представя България на „Лейди Галакси” е Цвети Разложка, позната от предишно издание на телевизионното риалити „Сървайвър”. Катина Георгиева ще лети през лятото за световния конкурс „Лейди Земя”. Овациите обра 31-годишната Петя Иванова, която ще представя страната ни на „Лейди Обединени нации”.

Омъжените победителки в конкурса са Василена Серафимова, която ще представи България на „Мисис Земя”, Елена Спирина, която ще се яви на „Мисис Обединени нации” и Адриана Сотирова, която ще лети за „Мисис Галакси”. Участничките ще бъдат официално представени на благотворителен бал на 15 декември.

За настроението на гостите се погрижиха цигуларките от квартетХипнотик, Орлин Горанов и Кристина Димитрова. С ролята на водещ на “Лейди България” перфектно се справи Устата.