Иво напусна Къщата на VIP Brother, марионетката Пламен остава
Иво напусна Къщата на VIP Brother, марионетката Пламен остава / Нова тв

В понеделник вечер втори участник напусна Къщата на VIP Brother 2013. Съпругът на Мира Радева Иво получи най-малко положителни гласове от зрителите и приключи участието си във формата.

В забавните и емоционални Мисии зрителите имаха възможността да видят участниците в различни превъплъщения. Отправеното предизвикателство към Павел Чернев беше да се облече като добрата фея и да изпълни различни желания на Съквартирантите.

Иво трябваше да разнищи болезнения момент с отрязването на косата на Лияна в миналото - оказа се, че травмата на певицата е нанесена не от властна половинка, а от жена.

На Мира се падна задача, близка до нейното амплоа на социолог, а певицата Йоана трябваше да намери път към сърцата на своите близки, молейки ги за прошка.

Иво напусна Къщата, изпратен през сълзи от Мира Радева, която докрай се надяваше той да остане с нея като морална подкрепа. Пред Ники Кънчев той сподели, че излиза с хубави впечатления от хората в Къщата и се радва, че спортът и целесъобразният начин на живот са силно застъпени този сезон.

Интересна развръзка протече в края на предаването, когато пред Съквартирантите беше разкрита самоличността на Марионетката Пламен. На участниците беше пуснато видео, в което имаха възможност да проследят освен признанията на псевдо бизнесмена, но и части от неговите Мисии.

Този сезон Пламен изпълняваше желанията на зрителите, които те изявяваха във Facebook страницата на предаването facebook.com/vipbrother.bg.

На Съквартирантите беше поставен изборът дали Пламен да остане в Къщата или да напусне завинаги VIP Brother. След като Павел, Шамара, Тервел и Станка се въздържаха, мнозинството надделя с решение да бъде даден шанс на Пламен. „Той е много емоционално момче. Напоследък общувам с него много и смятам, че заслужава да остане“, сподели Йоана, застъпвайки се за Марионетката на зрителите.

От началото на този сезон в Къщата на VIP Brother се зароди едно неочаквано приятелство. Това между политика Павел Чернев и фолк дивата Лияна. Павел е опора за красавицата в трудни моменти и тя не пропуска да демонстрира топлите си чувства към него. Пред очите на зрителите един мъж, градил образ на суров и безкомпромисен политик ще се превърне в невинно дете в компанията на една изкусителна жена.

Поредната задача на Съквартирантите ще е свързана с изпитание за смелост. За целта BIG Brother ще избере най-нежната участничка. Лияна ще трябва да се превърне в жива мишена на истински ножехвъргач от цирка. Поради огромния риск екипът е подготвил специална декларация, която Лияна ще трябва да подпише, ако реши да се жертва в името на това да добави 15 процента към малкия бюджет.

Мишо Шамара ще се окаже в сериозен конфликт с Тервел след неуважително отношение на боксьора. Войната на Мишо с Пламен продължава с нова сила и той ще бъде по-безкомпромисен от всякога.