Ивет Лалова не остава незабелязана, където и да се намира. Най-добрата ни българска атлетка озарява всеки кадър с неподправен оптимизъм и искрена усмивка.
 
Поредното доказателство за това беше участието ѝ в церемонията на наградите на Асоциацията на балканските атлетически федерации. Там Ивет Лалова получи наградата "Атлет на Балканите". Отличието ѝ беше връчено от вицепрезидента на асоциацията, Свободан Бранкович. Самата церемония се проведе във Вършаничка Баня, Сърбия. Ивет Лалова беше придружена от съпруга си, Симоне Колио. Каналът "Sports Virals" във vbox7 разказва:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Balkan athletes of the year 🙏🏽

A post shared by Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova) on



 
На церемонията тя беше в изключително стилен черен костюм и с черни обувки на ток.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#IvetLalovaColio #BestathleteofBalkan #NajboljaatleticarkaBalkana

A post shared by TV Journalist (@radoslav.simic) on


През годината Ивет завоюва квоти и за двата спринта за олимпиадата в Токио догодина. През май тя си осигури участие на пети олимпийски игри, като взе квота на 200 м. В края на август спринтьорката направи най-бързото си бягане на 100 м от 2013 г., с което си заслужи място в Токио и в тази дисциплина.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eat, sleep, train, repeat ♾ #onthegrind #roadtoTokyo #tokyo2020

A post shared by Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova) on


По-рано през ноември Ивет пък беше в Сан Франциско, откъдето публикува очарователни снимки, но и загатна, че скоро ще ни съобщи нещо ново. Какво е то, все още не знаем.