За много от нас домът се превърна и в офис, и в тренировъчна зала, и в място за курсове в последната година. За някои обаче, поради спецификата на работата, това се оказа почти невъзможно и така се наложи да... сменят дома.

Така направи най-добрата ни лекоатлетка, Ивет Лалова, която съчета приятно, полезно и задължително, като замина за испанския остров Тенерифе. Вижте още в канала "Sports Virals" във vbox7.

Тази година е особено важна за нея, тъй като тя спечели квота за олимпиадата в Токио и тя не прави компромис в подготовката си. Явно на Тенерифе е намерила перфектните условия, като междувременно зарадва почитателите си с красиви снимки.
 

Ивет, която е на Тенерифе със съпруга си, Симоне Колио, дори успя да се загуби някъде из острова.

"Казват, че ако не се изгубиш изобщо, няма как и да се намериш. Ей така и ние вчера, без да искаме, се изгубихме в най-южната част на Тенерифе и открихме огромна скала, от която станахме свидетели на най-красивия залез в океана. А аз така си тичам, всеки път когато видя океана", написа тя под видеото:
 

От последните ѝ публикации пък четем, че тя вече успешно се е адаптирала към условията на острова и вече работи здраво по подготовката си за игрите.