Ако следите в Instagram Ивет Лалова, със сигурност ви е направило впечатление, че редовна част от снимките ѝ в последно време е едно куче на име Токио. Е, Токио има празник - вече от 7 месеца е част от семейството на лекоатлетката ни. По този повод тя написа дълъг текст в социалните мрежи, в които разказва как едно куче може да преобърне живота на човек. Каналът "Sports Virals" във vbox7 разказва:

"За 7 месеца това момче преобърна живота ми и ме предизвика да извадя от себе си огромно търпение и спокойствие", пише тя. Ивет Лалова е изумена от начина, по който Токио се адаптира във всяка ситуация. "За това кратко време с нас Токио летя 4 полета в карго, 2 пъти плава с ферибот, спа в десетина хотела, измина хиляди километри с кола и два пъти се озова на морето", разказва тя.
 

Токио е изключително социално куче, което обича да си играе с всеки, а собственичката му го нарича "голяма лепка". За Токио и породата му контактът бил задължителен и постоянен, дори и в банята! А Токио си имал и верен приятел - мече, без което не излиза.

През 2020 г. почина лабрадорът на Ивет Лалова, Болт, и то на едва 9 г. Нищо и никога няма да замести животните, които сме изгубили, но това не трябва да ни спира да обичаме отново", пише тя под публикацията тя.