/ NOVA
В събота вечер беше вълнуващото начало на шоуто в България
Мистерията около най-обсъждания музикален формат „Маскираният певец“ започна да се разбулва. В събота вечер, след участието си в първия епизод за сезона, стана ясно, че под маската на Пауна се крие Иван Звездев.

NOVA

След провелите се двубои между известните личности, скрити под маските, Иван Звездев напуска състезанието с най-нисък зрителски вот. Зрителите ще го запомнят с изпълнението на песента Domenico Modugno.

„Маскираният певец“ завладява ефира този септември

След като свали маската си, известният български кулинар сподели: „Беше много трудно да опазя тайната за участието си в шоуто. Казах на семейството си, че съм на театър, на премиера на представление на Рачков“.
 
Той коментира, че е бил изключително развълнуван от поканата за участие в шоуто и се радва, че е бил част от първия сезон на „Маскираният певец“ в България.

NOVA

Двама от участниците в детективския панел - Мария Илиева и Герасим Георгиев-Геро - успяха да разпознаят кой се крие под маските, след като внимателно обсъдиха уликите и представянето на Звездев на сцената.
 
Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Герасим Георгиев-Геро влизат в музикалната мистерия „Маскираният певец“

Зрителите на NOVA са от малцината в света, които могат да се докоснат до магията на това шоу, защото България е едва четвъртата страна, в която то превзема ефира.
 
Една маска отпадна, но остават още 15 невероятни персонажи, за които продължаваме да гадаем кой се крие под тях. Над 42 000 почитатели на музикалната мистерия вече посетиха Facebook страницата на формата, за да споделят своята емоция от шоуто.

Не пропускайте и следващия епизод на най-мистериозното шоу в България „Маскираният певец“ - събота - 21.09, от 20:00 ч. само по NOVA.