/ NOVA
Непобедимите изгубиха първата номинационна битка
Племето на Резервите се изправи на първи съвет в “Игри на волята: България”. Пред водещата Ралица Паскалева отборът единодушно номинира Иван Мирчев поради контузия, която не му позволява да продължи напред в играта. Иван напусна предаването без възможност да се присъедини към някое от трите титулярни племена.

На Арената Непобедимите, Безстрашните и Супергероите се впуснаха в изтощителна номинационна битка. Безстрашните разполагаха с предимство след победата на Валери във вчерашния капитански сблъсък, а на финала триумфираха пред другите племена. Инцидент извади Цветан от играта, а когато се завърна, той контузи съотборничката си Виктория.

Въпреки това, Супергероите събраха сили и заеха втората позиция. Забавянето на Георги в подреждането на пъзела отреди последното място на Непобедимите. По този начин се превърнаха в първите, които ще отидат на номинации тази седмица.

Игри на волята България
NOVA

Появата на Чакалов като част от Безстрашните на Арената изненада участниците. Той разкри, че останалите Резерви са все още в играта, което върна надеждата на Елица, че може да се събере със своя любим Алекса. Непобедимите споделиха желанието си да отпратят Куков, когото намират за слабо звено, за да попълнят племето си с по-добър състезател.
По-рано през деня напрежението при Непобедимите достигна своя връх и цялото племе се обърна срещу Куков. Неговият пиперлив език открито провокира не само Генчо, но и Елица, което засегна съотборниците му. В Резиденцията коалирането на Безстрашните продължи, а мъжете планираха стратегии срещу женската част от племето.

Игри на волята България
NOVA

Кого ще номинират Непобедимите? Ще изпратят ли Куков на елиминационен дуел? Ще успее ли Филип да обедини мъжете в племето на Безстрашните? Кой ще бъде победител във втория номинационен сблъсък на Арената? – разберете утре в 21:00 ч. само по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.