Iron Maiden свирят в София на 16 юни
Iron Maiden свирят в София на 16 юни / БГНЕС
Iron Maiden свирят в София на 16 юни
70196
Iron Maiden свирят в София на 16 юни
  • Iron Maiden свирят в София на 16 юни

Култовата британска метъл група Iron Maiden ще свирят в София на 16 юни, съобщиха организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис. Концертът ще бъде в „Арена Армеец", а продажбата на билетите започва от 14 февруари. Всеки, закупил билет от 14 до 21 февруари, ще получи ваучер за 10 % отстъпка, който ще може да бъде използван за всички концерти, организирани от SME.

Концертът на Iron Maiden е част от европейското им турне, след като миналата година британските метъли обиколиха САЩ и Канада. Последният им концерт у нас беше през 2007 година.

Организаторите от София Мюзик ентърпрайсис съобщават на сайта си, че Iron Maiden обещават нови и впечатляващи превъплъщения на любимия талисман на феновете - Еди.

На сайта е публикуван и коментар от вокала на бандата Брус Дикинсън, който обещава много от музиката от 80-те години. „За обиколката ни през 2014-а сме изменили малко сет листа, за да покрием колкото се може повече от музиката ни от 80-те. А и вероятно това ще е последният път, в който ще изпълним някои от тези песни на живо. Разбира се, ще осигурим мащабно светлинно шоу и оформление на сцената, различни превъплъщения на ЕДИ, множество пиротехнически ефекти и други вълнуващи неща за нашите фенове. И тъй като това е финалната част от турнето, ще е много повече от честване, тъй като то отбелязва края на един период за нас и ние смятаме да направим едно шоу, което почитателите ни никога няма да забравят!".

Преди няколко години британските метъли трябваше да свирят у нас в рамките на фестивал, организиран от друга компания, но концертът им се провали.

Сега за шоуто в „Арена Армеец" цените на билетите ще бъдат между 60 и 140 лева, като продажбата им започва на 14 февруари, а за членовете на официалния фен клуб на групата - на 12 февруари.