Ирина Шейк
Ирина Шейк / Getty Images
Ирина Шейк и Том Брейди отново са забелязани заедно. Руската супермоделка и американският спортист прекараха вечерта в ресторант Brasserie Fouquet в Ню Йорк, съобщава TMZ.

Двойката, за която се смята, че има връзка от миналото лято, е прекарала около два часа в заведението, но без да демонстрират близост.
 

Свидетели на срещата на Ирина и Том разказаха, че бившият съпруг на Жизел Бюндхен избрал бургер от менюто на ресторанта и споделил с моделката колко е вкусен. Според слуховете влюбените са напуснали заведението заедно, а Брейди е платил сметката.
 
Ирина Шейк, която наскоро отпразнува 38-ия си рожден ден в компанията на Емили Ратайковски и Стела Максуел, преди няколко месеца започна афера с 46-годишния Том Брейди. Двойката многократно бе виждана заедно на срещи или публични събития, но не коментира връзката си.
 
Руският модел преди няколко години се раздели с актьора Брадли Купър, от когото има дъщеря Лиа, а Том Брейди се разведе с Жизел Бюндхен миналата година и оттогава му се приписват няколко афери - включително с Ким Кардашян, която по-рано заяви че Шейк „прибира“ мъжете си.

Страст на хоризонта: Какво се случва между Ирина Шейк и Том Брейди (ВИДЕО)

Онзи ден Ирина беше забелязана да се разхожда из Ню Йорк с майка си Олга, която често посещава модела в САЩ, и дъщеря си Лия. По-рано 6- годишното момиченце направи първия си социален дебют: тя се разходи по червения килим с баща си Брадли Купър и, разбира се, засенчи него и всички останали звезди на събитието.
БГНЕС