Често се сблъскваме с инфлуенсърки, които имат твърде високо мнение за себе си, но никоя от тях не може да се сравни с 25-годишната Вероника Райек. Тя се оплака, че Instagram неведнъж трие профила ѝ, защото е твърде красива, пише каналът "Най-яките мацки" във vbox7.

"Наричат ме извънземно, хората не вярват, че съществувам. Мислят си, че съм твърде красива, за да съм истински човек", оплаква се Вероника, която е от Словакия. Официалният мотив за деактивирането на профила на инфлуенсърката, която има над 1 млн. последователи в Instagram, e "дискриминация".
 

В момента профилът ѝ отново е активен, но Вероника е категогична - вече ще насочи всичките си усилия по присъствие онлайн към Twitter и OnlyFans. "Не мисля, че съм перфектна, но хората ги е страх от мен. Просто си мислят, че съм прекалено красива", коментира още тя и допълва, че получава ужасяващи съобщения от хора, които я обвиняват, че обработва снимките си или че има козметични интервенции по тялото си.

За да докаже на хейтърите, че е напълно естествена, тя дори е летяла до Дубай, където лекар я е прегледал и потвърдил - напълно естествена си е.
 

Вероника е финалистка в конкурса "Мис Словакия" през 2016 г. и твърди, че не иска да навреди на никого, дори не желае да взима ничие гадже, тъй като повечето гадни съобщения са именно от жени.

Сега Вероника е решена да си развива OnlyFans профила, тъй като от него припечелвала нелоши пари, а и там всички я харесвали.