Индиец написа съвременна Кама Сутра
Индиец написа съвременна Кама Сутра / www.sxc.hu

Бивш индийски дипломат, а сега писател, Паван Варма, издаде нова модерна версия на най-древния трактат за любовта - Кама Сутра.

Съвремието прави съществени корекции по въпроса за секса. Според автора модерният човек се опитва по-скоро да създаде еротичната атмосфера, отколкото да изпълни всички акробатични пози, изобретени преди хиляди години.

Индиецът прекарал голяма част от времето в изучаване на древната книга и стигнал до заключението, че атмосферата, цветята и дори мястото на срещата са по-важни от акробатичните способности, които са необходими за трудните пози.

Съвременната Кама Сутра обръща по-голямо внимание на музиката, свещите, мебелите и цветята. За да впечатли една жена, мъжът трябва да се облича стилно, да притежава безупречни маниери, да разбира от музика, да може да танцува, рисува, рецитира поезия по памет, да води интересни разговори и да умее да прави успокояващи масажи, допълва БГНЕС.

Според автора на книгата порно филмите и лесния достъп до тях са заличили мъжката чувствителност. Така силният пол забравя малките детайли, които са прелюдия към добрия секс.