Ин витро специалистът д-р Георги Стаменов в „Търси се
Ин витро специалистът д-р Георги Стаменов в „Търси се / bTV

Един от най-добрите ин витро специалисти в България - д-р Георги Стаменов, ще бъде гост в поредното издание на токшоуто „Търси се..." в събота по bTV. Неговото име се е превърнало в символ на надеждата и новия живот, на човека, отдал цялото си време на двойките с репродуктивни проблеми и чието работно време е запълнено плътно за следващите две години.

За първи път зрителите ще научат, че именно д-р Стаменов е помогнал на много от популярните двойки у нас да се сдобият с наследници по метода ин витро. Водещите Меги и Нели ще го срещнат с някои от тях, които с признателност ще му благодарят за „най-голямото щастие" в живота си. Сред тях са спортният журналист Крум Савов и съпругата му Мая. Благодарение на професионализма и помощта на д-р Стаменов те се радват на своите близнаци. За първи път в ефир Крум и Мая, ще признаят, че децата им са заченати ин витро след една неуспешна бременност.

Голямата си признателност към д-р Стаменов ще изкаже и китаристът на „Ку-ку бенд" - Цветан Недялков, който днес се радва на своя 8-месечен син Мартин. Детето на други двама музиканти - Стенли и Людмила Сланева, също е проплакало в ръцете на д-р Стаменов.

Сред най-близките приятели на д-р Стаменов са сценаристът на „Шоуто на Слави" Драгомир Петров и неговата съпруга Мария, които също са пациенти на гинеколога. Какво ще е предизвикателството на сценариста и съпругата му, зрителите ще видят тази събота в предаването от 11 часа.

Меги и Нели ще навлязат дълбоко и в личния свят на д-р Георги Стаменов. За любовта и за компромисите в името на професията ще разкаже неговата половинка - Надя. „Ние не сме стандартното семейство. Винаги има липсващи вечери, няма уикенди с децата. Ако искам да го видя винаги е след 11 през нощта", споделя Надя. Любовта към жената на живота си докторът ще изкаже публично от ефира на bTV и ще й предложи брак. „Искам да станеш моя жена", ще изрече д-р Стаменов и ще помоли своята любима да се омъжи за него.

В „Търси се..." д-р Георги Стаменов ще даде отговори на много въпроси, свързани с проблемното забременяване - защо се увеличават непрекъснато двойките с репродуктивни проблеми, колко дълго може да продължи борбата за дете, кое е най-важно за хората, които искат да имат свои деца, кога надеждата за това е напълно изгубена.

Ин витро специалистът др Георги Стаменов в Търси се"
netinfo