Свикнали сме да виждаме знаменитостите усмихнати и лъчезарни в пози за фотографите. И известните обаче са хора и понякога им кипва. За някои публичният гняв е рядкост, други са скандалджии по душа. Каналът „Top Of The Tops“ във vbox7 показва пет звезди, които не бихте искали да ядосате.

Наоми Кембъл

Моделът има проблем с хората, които работят за нея. Шестима нейни служители я обвиниха в клевета. Кембъл стигна до съд, след като нейна асистентка се оплака, че е била замерена с телефон. Британска авиолиния пък й наложи забрана да лети с тях, след като обиди екипажа им.

Gulliver/Getty Images

Мел Гибсън

В повечето роли на Гибсън той изглежда доста мил и добър човек, но в реалния живот той има проблеми с гнева. През годините той е бил обвиняван в сексизъм, расизъм, хомофобия и домашно насилие.

Алек Болдуин

Болдуин мрази адски много папараците, но е показвал негативно отношение и към авторитетни журналисти. Езикът му е остър, като веднъж той каза журналист на New York Post, че „се надява да умре“. През 2007 г. изтече и гласово съобщение, което той е изпратил на дъщеря си Айлънд, в което я нарича „неразумно малко прасе“.

Крис Браун

Много от нас са чували за побоя на Браун над Риана. Но оттогава насам той явно не си е взел поука. Не успя да си вземе поука след като влезе и в клиника за овладяване на гнева. Той многократно се кара с фенове или просто с хора, които го дразнят и така както изглежда – няма намерение да се поправи.

Gulliver/Getty Images

Ръсел Кроу

Както Алек Болдуин, така и Ръсел Кроу има проблем с журналистите. Актьорът явно не може да си държи езика зад зъбите и в момента, в който се ядосва, той си го казва, независимо дали има камери около него.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук