Играта на учител и ученик в леглото подобрява секса
Играта на учител и ученик в леглото подобрява секса / Thinkstock/Getty Images

Секс играта на учителка е много подходяща технология за напасване на страстите при едва двойка, твърди авторката на седем популярни книги за секса Шейла Грегъри.

Това че дълго време сте заедно или пък сте семейство, съвсем не означава, че сте си паснали сексуално на 100 процента. Това, което е добре за единия партньор, в някакъв момент може да се окаже дразнещо за другия.

По принцип мъжете обичат съвсем други докосвания, за разлика от жените, като това правило важи и за ерогенните зони. Много мъже обичат да мачкат женските гърди, но ако дамата не е достатъчно възбудена, такива действия може да не й харесат.

Ето защо, за да си напаснете максимално, хубаво е двойката да прибегне до интимни сеанси с разменени роли на учителка и ученик, съветва Шийла Грегъри, цитирана от БГНЕС. При първия сеанс дамата може да каже, че ще се превъплъти в учителка, а партньорът - в ученик. Темата на урока може да бъде нейното тяло, с което ученикът ще прави това, което се харесва на преподавателката. Желателно е тя да бъде максимално взискателна, за да се стигне до пълноценно напасване.

При следващия сеанс си разменете ролите.

Такива игри е хубаво да се правят поне веднъж годишно, тъй като хормоналните промени често влияят на желанията ни. Това, което ни е харесвало преди година, сега вече не ни допада. Или обратното - това, което не е предизвиквало сексуален трепет преди, може да го породи в бъдеще.