Яна напусна Къщата на VIP Brother, Петко продължава участието си сам
Яна напусна Къщата на VIP Brother, Петко продължава участието си сам / netinfo
Веселин, Диона, Ева, Кулагин, Наско и Ричард са номинирани за изгонване
Снощи бяха проведени първите номинации „Очи в очи“ във VIP Brother. В тях участие взеха и зрителите. Tе имаха възможността да гласуват във Facebook страницата на шоуто, за този, когото искат да изгонят. Тримата Съквартиранти с най-висок негативен вот от зрителите получиха по още една точка за изгонване. Това бяха Кулагин, Ричард и Божана. Номинирани не можеха да бъдат Ваня, която получи защитен щит от Нора в понеделник, както и Ванко, който е със статут на „Никой“ в Къщата.
 
Нора Недкова напусна Къщата на VIP Brother (ВИДЕО)

Номинациите „Очи в очи“ ясно показаха, че Кулагин е най-големият дразнител в Къщата. Той събра най-много негативни точки от Съквартирантите. Според другите гримьорът има унизително поведение, арогантен, брутален, невъзпитан и лицемерен, а Мира стигна и по-далече като каза, че „не му е добре душата, тя е покварена и извратена“. Другият Съквартирант, събрал най-много номинации, беше Диона, за която останалите смятат, че е много шумна и гневна.

Калугин
netinfo

Биг Брадър не прие първата номинация на Розмари, която номинира Стефан с довода, че той твърдял, че тя е с тайна мисия в Къщата. Оказа се, че Веселин се е пошегувал с манекенката, а тя не е разбрала шегата. Интересни бяха и номинациите на Стефан, който в понеделник се представи като стратег и номинираше силните играчи, но очи в очи номинира Кулагин и Диона.

Звездните съквартиранти във VIP Brother: Женско царство (СНИМКИ)

Изненадващо за всички, в сряда шоуто напусна Яна, която сама пожела да излезе от играта. Танцьорката заяви, че едно от децата ѝ има здравословни проблеми, заради което и се налага да прекрати своето участие. Биг Брадър уважи това желание и Петко вече е самостоятелен играч.
 
Защо Ванко загуби статута си на Съквартирант и се превърна в „Никой“, ще стане ясно тази вечер по време на епизода от 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на предаването.