И на 46 Синди Крофърд е ослепителна
И на 46 Синди Крофърд е ослепителна / снимка: БГНЕС, архив

Синди Крофърд изглежда ослепително и на 46 години, могат да констатират читателите на списание Shape, чиято корица актрисата украси отново след дебюта си там точно преди 20 години.

Майката на две деца разкрива на страниците на списанието тайните на неувяхващата си красота. По думите й непрекъснатите грижи за тялото винаги се отплащат. "Нещата опират до натрупване - ако работиш, имаш успехи, ако ли пък не - не искаш да се погледнеш". Хубавицата казва, че поне три пъти в седмицата тя работи усърдно с личния си треньор. Поне един път в седмицата се отдава на туристически поход - обикновено с приятелка, което й действа хем като терапия, хем като физическо натоварване.

Крофърд, която беше омъжена за Ричард Гиър, казва, че не са много жените с финансови възможности, за да поддържат нейния начин на живот, но подчертава, че е по-добре да правите нещо, отколкото нищо, пише БГНЕС. Тя подчертава, че е много важно да се поддържа постоянно тегло, тъй като честото напълняване и отслабване влияе отрицателно на кожата.

Последните няколко дни тя, съпругът й Ренди Гербър (той притежава 22 бара) и децата им Пресли и Катя, бяха в Пуерто Рико за промоцията на нова марка ром на Ренди.