И холивудските звезди си пишат мръсни SMS-и
И холивудските звезди си пишат мръсни SMS-и / Gulliver/Getty Images

Холивудската актрисата Никол Кидман и съпругът й - кънтри звездата Кийт Ърбън, обичат да си пращат SMS-и със сексуално съдържание.

"Заради професиите си доста време сме разделени. Компенсираме с разговори по телефона. Никога не си пишем по имейла и много рядко си пращаме SMS-и. Но когато всеки пак се случи да си пратим такива, това са SMS-и... хм... с доста интимно съдържание", разкрива Ърбън, който в момента е член на журито в музикалното риалити American Idol.

"Пращаме си най-вече снимки или кратки клипчета от мястото, където всеки от нас се намира в момента. Това място може и да е на другия край на света. Понякога и снимките са доста провокативни и в никакъв случай не са за чужди очи. Случва се дори да се изчервявам заради снимката или съобщението, което ми е пратила Никол", признава кънтри звездата.

Кидман и Ърбън имат много общи неща - и двамата са австралийци, и двамата са синеоки, и двамата са на по 46 години. Женени са от 7 години и живеят предимно в Сидни, но имат и жилища в Лос Анджелис и Меката на кънтри музиката Нешвил.