Hypnotic завладяха сърцето на италиански композитор
Hypnotic завладяха сърцето на италиански композитор / netinfo

Красавиците от струнен квартет Hypnotic, към които мъжете от Ботуша имат особено отношение, завладяха сърцето на италиански композитор. Савио Рикарди, авторът на музиката към нашумелия у нас италиански телевизионен сериал „Елиза" („Elisa di Rivombrosa"), обеща за момичета пиеса. Парчето, което италианецът ще напише като специален подарък за Hypnotic, ще е по основната музикална тема на филма.

Рикарди първоначално харесал интернет страницата на квартета, а след като се

Hypnotic завладяха сърцето на италиански композитор
netinfo
запознал на живо с тях, останал очарован. Магнетичните музикантки ще изпълнят пиесата от „Елиза" ексклузивно на първия си самостоятелен концерт, който подготвят по Коледа. Композицията ще е изненадата на Hypnotic към техните почитатели.

Савио Рикарди, който по време на коледните празници ще е в Италия заедно със семейството си, е обещал да вземе участие в друг голям предстоящ проект на хипнотичните цигуларки.

Всички аранжименти на Hypnotic са дело отново на италианец - на майстора на нотите Маурицио Абени, по-известен като композитора на Андреа Бочели. А един от най-уважавани европейски тонрежисьори - италианецът Марко Страчони, е отговорен за звука на всички проекти и концерти на атрактивния класически квартет.