Хулио Иглесиас живее без секс вече 15 години
Хулио Иглесиас живее без секс вече 15 години / снимка: БГНЕС

Испанската световна музикална звезда Хулио Иглесиас направи сензационно изказване с признанието си, че от 15 години не е правил секс. 66-годишният певец се смята за един от най-известните плейбои в шоубизнеса.

Разкритието Иглесиас направи секунди преди да започне концерта си в курорта Пунта дел Есте в Уругвай. "За първи път когато стъпих в този курорт имах 24 години и правих секс по три пъти на ден, но вече 15 години това нещо не правя", каза той пред онемялата публика. При пълна тишина той добави: „Ако днес правя секс преди концерт, тогава концертът може да бъде само отложен", отбелязва БГНЕС.

Хулио Иглесиас е сред първите 10 изпълнители в света с най-много продажби за всички времена. Той стана световно известен през 70-те и 80-те години на миналия век, като изпълнител на романтични балади. Баща е на поп-звездата Енрике Иглесиас. Хулио Иглесиас е най-големият син на д-р Хулио Иглесиас Пуга и Мариа Дел Розарио де ла Куева и Перинят. Когато певецът е на 61 години, неговият 89-годишен баща има още деца: полу-брат Хайме (18 май 2004 г.), полу-сестра Рут (26 юли 2006 г.), които са от втория му брак с Рона Кейт.