Четвъртък е и една зодия ще бъде подозрителна към познат днес, докато друга очаква с нетърпение следващата фаза от живота си.

Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби - прогнозите за всеки от 12-те зодиакални знака трябва да съдържат нещо, което ви говори и резонира с по-дълбока, вътрешна истина.

Хороскоп за деня: Овни - очаква ви изненада, Телци - могат да ви повишат

Днешните дневни хороскопи за всяка звездна зодия можете да намерите по-долу. Тези ежедневни прогнози са съставени от астролога Ръсел Грант, който разчита звездните знаци повече от 50 години, предаде Mirror. Ето какво може да донесе днес за вашия хороскоп - и какво можете да направите, за да сте подготвени:

Овен (21 март - 20 април)

Инстинктивно ще знаете кой е най-добрият начин да се справите с хора, които са трудни и мрачни. Ако някой е несигурен или притеснен, ще можете да го успокоите. Дискусиите със съперник в бизнеса или романтиката ще донесат бърз край на продължаващо несъгласие.

Телец (21 април - 21 май)

Една ситуация е предизвикателна и бурна. Ще се насладите на активността и възможността да участвате в състезания. Денят ви ще е натоварен със спорт, с който вие или някой от семейството се занимавате и затова тренировките са толкова интензивни.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Само защото някои хора са зациклили и не харесват идеята за промяна, това не означава, че трябва да се съобразявате с техните очаквания. Ако искате да експериментирате с нови методи и процедури, продължете с това. Изпълнението на една и съща рутина ден след ден в крайна сметка ще притъпи творческата ви сила.

Рак (22 юни - 23 юли)

Голямо решение, което трябва да бъде взето от вас, е отложено, защото трябва да изчакате правилната информация. Отговорът на въпрос, който сте задали на някого преди време, най-накрая е получен. След като имате това, от което се нуждаете, ще искате да обмислите този въпрос допълнително.

Лъв (24 юли - 23 август)

Продължавай да се усмихваш и светът ще се усмихне с теб. Въпреки нарастващата нужда да сте сами, може да се наложи да приемете, че ще бъдете обезпокоявани от приятели, посетители, текстови съобщения и телефонни обаждания. Имате топлина и чар, които ви правят изключително популярни.

Дева (24 август - 23 септември)

Може да разстроите приятел, ако чуе, че нямате доверие на някого, с когото са ви запознали. Не обичате да се чувствате по този начин, но ако сте подозрителни към хората, които срещате, доверете се на интуицията си. Това е вашият начин да се предпазите от вреда.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Едно интересно предложение изисква допълнително обмисляне. Творчески колега ще ви помогне да постигнете специална цел, но по-възрастен роднина ще бъде досадно упорит по въпрос, по който и двамата не сте съгласни. Нечие детско поведение ще ви изнерви.

Скорпион (24 октомври - 22 ноември)

Ще искате да продължите със собствените си интереси, планове и дейности. Въпреки това нуждите и очакванията на хората около вас не могат да бъдат пренебрегнати и може да се наложи да се съобразявате с чувствата на другите хора. Една вечерна ситуация ще има скрити дълбини.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Поставянето на финалните щрихи на дългосрочен проект ще проправи пътя към по-щастливо бъдеще. Били сте готови да прекратите тази фаза от живота си и сега ще очаквате с нетърпение да се захванете с нещата, които най-много харесвате и ви харесват. Възможност за пътуване си струва да се преследва.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Стар приятел ще се обърне към вас за подкрепа. Вие сте наясно със ситуация в миналото, която може да има някакво отношение към тяхното бъдеще и те ще ценят вашия съвет. Въпреки че може да посъветвате, трябва да подчертаете, че крайният избор или решение трябва да зависи от тях.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

В света около вас се случват много неща, от които ще проявите интерес. Не искате да пропускате нови възможности. Някой задава много въпроси. Не давайте нищо твърде лично. Колега, който няма въображение, бързо ще открадне идеите ви.

Риби (20 февруари - 20 март)

Колкото и да се опитвате да се концентрирате, мислите ви се връщат към една и съща тема. Има някой или нещо, което изглежда не можете да изхвърлите от ума си. Разговорът с приятел, на когото можете да се доверите, ще ви помогне да видите нещата по-ясно.