Хиподил ще участват в концерта за рождения ден на Тангра Мега Рок
Хиподил ще участват в концерта за рождения ден на Тангра Мега Рок / netinfo

Хиподил са вторият участник в концерта, с който ще бъде ознаменувана една година от старта на първото професионално онлайн радио в България Тангра Мега Рок.

Както стана ясно миналата седмица хедлайнери на събитието на 23 март ще са британските пънкари The Toy Dolls. Концертът ще се състои в зала “Христо Ботев” с начален час 19.00 ч.

Билетите за шоуто ще бъдат пуснати в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg тази сряда, 21 февруари, на цена 22 лв. В деня на концерта пропуските за празника ще струват 28 лв. Срещу тази скромна сума феновете ще получат още три банди, имената на които ще станат ясни в близките дни.

Това ще е първото участие на живо на Свелтьо, Лъчо и останалите от Хиподил от близо година насам, по-точно от 20 април 2006 г., когато беше концертът им с Ревю и Ъпсурт. Бандата отново ще наброява десетина души на сцената, както си му е редът - с рок, пънк, ска, брас и много купон и ще изсвири със сигурност едни от най-големите си хитове, както и тяхната преработка на парчето на Mark Foggo's Skasters, "Hashish from Amsterdam”. (БГНЕС)