Хиляди млади хора на кастинг за риалити сериала „София – Ден и Нощ“
Хиляди млади хора на кастинг за риалити сериала „София – Ден и Нощ“ / Нова тв

Кастингът на "София - Ден и Нощ" се радва на огромен интерес. Само за броени дни, откакто е обявен, са се записали хиляди млади хора, които искат да участват, съобщи продуцентът на риалити сериала Краси Ванков. Броят им се увеличава лавинообразно с часове.

Всеки, който е усмихнат по природа, темпераментен и ентусиаст и е на възраст между 18 и 35 години, още има шанс да се запише тук: http://novatv.bg/sofiadeninosht/casting за кастингите, които се провеждат в София.

Заглавието на риалити сериала „София - Ден и Нощ" не означава, че участниците в него ще бъдат само столичани. Важно е обаче хората, които се явяват на кастингите, независимо откъде са родом, поне от известно време да живеят в София, да познават живота и реалността в столицата, защото това е смисълът на самия проект.

Неговата цел е да покаже живота на младите, дошли в София да преследват мечтите си, да търсят себе си, нови приятели, нови възможности или просто да се забавляват, обясняват продуцентите на новия за страната ни формат. Някои от героите са от София, но голяма част от тях са от различни краища на България. Риалити сериалът не е насочен само към млада аудитория, а ще представлява интерес за всеки, който обича да усеща пулса на живота и има желание да се зареди с позитивизъм от телевизионния екран.

Според Ванков се забелязва плавна тенденция на завръщане на интереса на младите към телевизията. Младата аудитория вече все по-често обръща поглед от компютъра към телевизионния екран или поне жонглира ефективно между различните устройства. Само допреди години тенденцията бе младите хора да стоят повече пред компютрите и да живеят предимно онлайн. Вероятно това е и причината за оскъдния брой ТВ проекти, насочени към тях. С появата на риалити сериала „София - Ден и Нощ" продуцентите вярват, че ще привлекат отново техния интерес.