/ Gulliver/Getty Images
Херцогинята на Съсекс - Меган, обяви пред почитатели на британското кралско семейство, че е бременна в шестия месец и че със съпруга й принц Хари не знаят пола на първо си дете, предаде Ройтерс.

В очакване: Звездни бебета през 2019
 

Бившата американска актриса се омъжи за принц Хари през май 2018 г. През октомври те съобщиха, че тази пролет очакват бебе, без да споменават подробности. В разговор с жена от събралите се за тяхното посещение в град Бъркънхед, Северна Англия, 37-годишната Меган сподели, че бременността й е в шестия месец. Така тя загатна, че следващият член на британското кралско семейство се очаква да се роди през април.

Яркочервено палто и лилава рокля: Херцогиня Меган в Бъркънхед (СНИМКИ/ВИДЕО)

Меган и Хари не знаят дали седмият претендент за британската корона ще бъде момченце или момиченце. Това ще бъде "изненада".
Посещението в Бъркънхед е първата съвместна изява на брачната двойка през тази година. Те участваха в церемонията за откриване на паметник, издигнат по случай 100-годишнината от смъртта на поета от Първата световна война Уилфред Оуен, а след това посетиха местни организации.

Как ще се казва бебето на принц Хари и Меган Маркъл?
 
Местната жителка Хелън О'Тул - майка на седем деца - сподели, че Меган е поискала от нея съвет за раждането: "Казах й - "дишайте и вземете всичко, което ви предложат," а тя просто погали издутото си коремче и се засмя".

Още новини около бременността на херцогиня Меган:

Принц Хари и Меган Маркъл очакват бебе (ВИДЕО/СНИМКИ)

Как ще изглеждат децата на Хари и Меган? (СНИМКИ)

Принц Хари ще бъде чудесен баща (ВИДЕО)

„Сън“: Херцогинята на Съсекс възнамерява да ражда под хипноза


В очакване на бебе: Бъдещите родители Хари и Меган зарадваха британците (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА