Heaven And Hell пристигат за участие в Калиакра рок фест
Heaven And Hell пристигат за участие в Калиакра рок фест / netinfo

Рони Джеймс Дио и музикантите от “Heaven And Hell” ще кацнат късно тази вечер на летището във Варна и ще бъдат настанени в петзвезден хотел в курорта „Златни пясъци”, съобщи Мартин Стоянов от „Жокер медия”. Групата не е предявила много специални изисквания за престоя си, освен басистът Гийзър Бътлър, който е поискал вегетарианска храна.

Рокаджиите ще открият тридневния „Калиакра рок фест” утре вечер от 20.00 часа на стадиона в Каварна. Подгряващи групи на рок-ветераните ще бъдат нашите Б.Т.Р. и Solaris.

На 29 юни в рок-столицата ни ще забият “Motorhead”, като съпорт-банди ще бъдат българските „Гранулом”, които са подгрявали “Megadeth”, и “SJK”.

Култовата хеви-метъл гупа “Manowar” ще бъде в центъра на най-шумния от концертите на „Калиакра рок фест” – този на 30 юни. Преди “Manowar” на сцената ще излязат руснаците от “Sixth Sense” и американската пауър-метъл банда “Holyhell”, начело с вокалистката си Maria Breon.

Билетите за първия и втория ден от рокфеста са по 30 лева, но в деня на концерта ще се продават по 35 лева. Талоните за “Manowar” ще скочат от 40 на 50 лева в деня на събитието.