Хали Бери
Хали Бери / Gulliver/Getty Images

Американската актриса Хали Бери се сгоди за приятеля си Оливие Мартинес, съобщават американски медии. 45-годишната актриса, която преди това беше омъжена четири години за бейзболиста Дейвид Джъстис до 1997 г. и за Ерик Бенет до 2003 г., е на път да мине под венчило за трети път с 46-годишния френски актьор. Той й предложил брак с пръстен с изумруд и диамант.

„Хали се отказа от брачния живот, но тя вярва на Оливие. Той я кара да се чувства сигурна, той е неин пазител”, съобщи запознат източник пред сп. „Ю Ес Уикли”. Бери се съгласила да се омъжи за Оливие, с когото има връзка от 2010 г, защото била впечатлена от начина, по който той се държи с тригодишната й дъщеря Нахла от бившия й приятел Габриел Обри.

„Хали гледа много сериозно на този брак. Тя е готова. Оливие се превърна в нейна скала. Холи смята, че той е успял да изгради връзка с нея и с дъщеря й”, допълва източникът, допълва БГНЕС.

Двойката би искала да има свое дете и според запознати източници щяла да обмисли да си осинови, ако не може да се сдобие с биологично отроче. „Хали иска да има още деца, но знае, че това може да е трудно заради възрастта й и факта, че е диабетичка. Ако не могат да заченат биологично дете, те ще обмислят да си осиновят”, съобщи приближен до двойката пред сп. „Америкас Стар”.

Очаква се Бери и Мартинес да минат под венчило в Калифорния в началото на лятото и Хали била по-щастлива от всякога. „Решението отново да мине под венчило е от огромна важност за Хали. Но приятелите й никога не са я виждали толкова щастлива и доволна”, допълни източникът.