Гуинет Полтроу вече има звезда в Алеята на славата
Гуинет Полтроу вече има звезда в Алеята на славата / снимки: Reuters

Гуинет Полтроу определи като изумителен факта, че има звезда на Алеята на славата в Холивуд. Тя е и последната знаменитост, която получава това признание за тази година. Звездата й е под номер 2427.

38-годишната актриса, която има две деца от съпруга си Крис Мартин, фронтмен на групата Coldplay, призна, че й е било трудно да сдържа емоциите си. "Гордея се, че внуците ми могат да дойдат един ден тук и да видят името ми на алеята. Струва ми се, че ще се кача в колата и ще избухна в плач. За мен означава много. За мен е толкова голяма чест, не мога да повярвам. Този град има специално място в сърцето и душата ми. Не смятам, че щях да стигна до тук, ако не бяха семейството и приятелите ми", сподели Полтроу.

Гуинет Полтроу вече има звезда в Алеята на славата
netinfo

През 1998 г. Полтроу получи "Оскар" за ролята й във "Влюбеният Шекспир". Била е сгодена за Брад Пит. Най-известните й филми са "Перфектно убийство", "Талантливият мистър Рипли", "Поглед от върха", "Доказателство" и "Железният човек". В най-новия си филм Гуинет се изявява като кънтри певица.

Гуинет Полтроу вече има звезда в Алеята на славата
netinfo