/ БТА
54-годишната Памела Андерсън направи своя дебют на Бродуей с изпълнението на главната роля в емблематичния мюзикъл „Чикаго“. Актрисата, която изигра ролята на Рокси Харт, прие букет от червени рози в края на представлението и се наслади на аплодисментите на публиката.

Памела Андерсън Бродуей
БТА


Памела Андерсън cе омъжи за пети път - за бодигарда си

"Вдъхновявам се от неочакваното. Това е, и няма повече да имам задръжки. Ще дам израз на всичко. Готова съм да видя на какво съм способна. За "Чикаго" ще сложа всички свои карти на масата", сподели блондинката пред "Асошиейтед прес" малко преди спектакъла.
 


След представлението, критикът Джони Олексинск сподели, че Памела е пяла "много добре" и е успяла да изпълни сложна хореография на финала на мюзикъла, включително с велосипед.

Памела Андерсън Бродуей
БТА

Преди Памела много известни личности са изиграли Рокси Харт в "Чикаго" - Брук Шийлдс, Ашли Симпсън, Лиза Райн, Ерика Джейн, Кристи Бринкли, Мелани Грифит, Рене Зелуегър, припомня "Дейли Мейл".
 

Памела Андерсън Бродуей
БТА

Мюзикълът "Чикаго" е сатира на това как шоубизнесът прави звезди от престъпници. Хореографията е вдъхновена от Боб Фос. Някои от песните, като "All That Jazz'' и  "Cell Block Tango'', отдавна са хитове. 


От леглото Памела разкри специалната дарба на новия си съпруг (ВИДЕО)

Продуцентът Бари Уайслър разказа, че е предложил ролята на Рокси на Памела Андерсън още преди десет години, но другите й ангажименти не позволявали да я приеме. 

Представленията с Памела Андерсън ще са в театър "Амбасъдър" до 5 юни. 

БГНЕС