Преподавателят по актьорско майсторство в "Като две капки вода" влезе в обувките на едни от най-сексапилните и провокативни жени в света за сп. EVA
Артистичното вдъхновение на участниците в "Като две капки вода" - Милица Гладнишка, влезе в обувките на три изключително силни дами – Моника Белучи, Синди Крауфорд и Мадона. Поводът за горещите преобразявания на дамата, която разкрива тайните на преобразяването в световни звезди два поредни сезона на шоуто, беше специална фотосесия за сп. EVA, която е акцент в броя на списанието през месец март. „Имам талант, глас, позиция и чувство за хумор.

Милица
netinfo

Искам да съм под светлината на прожекторите само с нещо, което съм изработила и е наистина качествено“, разказва вечно усмихнатата актриса. Именно уменията й в имитацията са отправна точка за преобразяванията на българските звезди в „Като две капки вода“, които зрителите могат да видят в понеделник вечер от 20.00 ч. по NOVA.

„Макар и да не е типично за Милица да бъде кокетна, образите във фотосесията са страхотни! Винаги се наслаждаваме на високия й професионализъм, ролите й в театъра, изтънчения й глас и не на последно място – ангажиментите й като преподавател по актьорско майсторство в шоуто“, разказа екипът на "На Кафе", който представи мейкинг кадри от превъплъщенията на Милица.

В продължение на няколко часа фотографът Васил Германов заснема обичаната актриса в три различни амплоа, оставили своя отпечатък в киното, поп културата и времената на супер моделите.

Какви ще бъдат новите съвети на Милица към участниците за втория лайф от петия сезон на „Като две капки вода“, зрителите ще разберат в понеделник вечер от 20.00 ч. само по NOVA.