Голямото завръщане на Галя
Голямото завръщане на Галя / bTV

Навръх националния празник bTV ще излъчи „MAD Secret Concert с Галя". Концертът поставя началото на соловата кариера на певицата след дългото затишие около нея и след разпадането на дует КариZма.

Galia представя на селекция от български и световни хитове в специални, нестандартни аранжименти. Събитието се състоя в студиото на Денис Ризов от „Ахат" Harbour Island Records, пред погледа на избрана публика от 350 души. Специални гости на вечерта бяха ДесиСлава, Графа, както и гръцката мега-звезда Сакис Рувас. Всички те представиха ексклузивни дуети с Галя.

Сред от песните, които Galia изпълни, бяха It's Not Right But It's OK на Уитни Хюстън, All Around The World на Лиса Стенсфилд, Hanky Panky на Мадона и Overpowered на Ройзин Мърфи. Певицата беше акомпанирана от нейната лайф формация, съставена от Боби Вълчев (пиано), Росен Ватев (ударни) и Борис Таслев (бас) и Ангел Дюлгеров (китари). Бек-вокалистки на концерта бяха младите и талантливи изпълнителки Рейчъл Роу и Весела Бонева.

Галя сподели, че за събитието е избрала музиката, която я вдъхновява истински и е основната причина тя самата да стане артист. Първият специален гост на концерта беше Графа, с когото изпълниха „As" на Стиви Уондър, по-познато на феновете във варианта на Джордж Майкъл и Мери Джей Блайдж.

Върхов момент беше появата на гръцката мега-звезда Сакис Рувас. Публиката направо пощуря от дуетното изпълнение на вечната класика Ain't No Sunshine. Поредната изненада беше качването на сцената на ДесиСлава, с която Галя изпълни любимото си парче на Бранди и Моника The Boy Is Mine.

В края на концерта Галя напомни на всички, че не е забравила за миналото си с Миро и му посвети специално medley, в което с нежни акорди преливаха фрагменти от „Минаваш през мен" и „Колко ми липсваш". Куплети от двете песни се редуваха един след друг, в изцяло нов аранжимент.

Концертът ще бъде излъчен по bTV на 3 март от 24.00 ч.

Голямото завръщане на Галя
netinfo