Големите дупета са все по-харесвани в САЩ
Големите дупета са все по-харесвани в САЩ / Guliver/Getty Images

Дупето е сред най-еротичните части на женското тяло и в САЩ хирургичното му уголемяване се изкачи до първите позиции в сектора на пластичната хирургия. Това гласи информация на Американското дружество на пластичните хирурзи.

Най-сексапилното дупе в Бразилия (СНИМКИ/ВИДЕО)

Както знаем обемните задни части на жената са били естетически идеал на Ренесанса и сега милиони жени лягат под ножа, за да имат по-голямо дупе и да „хващат окото". Това впрочем вече са направили някои звезди като Ники Минаж например.

Палава класация подреди звездите с най-секси дупета

А пищни красавици като Ким Кардашиян, Бионсе и Дженифър Лопес допринесоха за преформатирането на женската естетика и за налагането на потребността от по-пищни пропорции на женското тяло.

Ето защо мъжете харесват големи дупета

Много често пациентки идват при лекарите със снимки на звезди или на части от техните тела. И искат „хирургичен копипейст". Тук Ким Кардашиян, Ники Минаж и Дженифър Лопес оглавяват рейтинга на вкусовете, а компания им правят София Вергара и дори Джесика Бийл.

София Вергара: Секси съм и имам прекрасно дупе

Интересно е, че другите процедури в сектора, като увеличаване на гърдите, корекция на клепачите или лифтинг вече не са толкова популярни.

Източник: БГНЕС