/ Игри на волята

Племето на Гладиаторите понесе втора поредна загуба на Арената на “Игри на волята” 5. След вчерашната доминация на Старейшините, днес те отново спечелиха убедително и изпращат червените на номинационен съвет. В петъчната битка за спасение един срещу друг ще се изправят двама от Гладиаторите.

Първият застрашен от изгонване стана ясен след драматично гласуване, което внесе още повече напрежение при Гладиаторите. Мис България 2018 Теодора Мудева получи гласовете на коалицията около футболния съдия Крум Апостолов, включваща плувеца Калоян Митов и шампионката по калистеника Цвети Станева. Любимата на Румен Радев се присъедини към Гладиаторите след разпадането на Амазонките и е част от женския съюз между Виолета Стайкова и Теодора Маринова. Трите дами бяха готови да гласуват заедно с коалицията на Крум и да изпратят на елиминация шампиона на Гинес Радостин Кръстев, но в последния момент планът им пропадна.

В епизода утре ще стане ясен вторият номиниран участник от Гладиаторите. Крум ще призове мъжете да сформират мъжка коалиция, като решаващи ще бъдат гласовете на зъботехника Иван Рълев и Радостин. Кой ще е следващият напуснал екстремното риалити?

Не пропускайте епизода на „Игри на волята“ в петък, 20 октомври, от 20:00 часа по NOVA. Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.