Георги Мамалев и Стефания Колева си партнират в Bailando
Георги Мамалев и Стефания Колева си партнират в Bailando / снимки: Нова телевизия

Дълго пазената тайна за това кой ще води и оценява в „Bailando - сцена на мечтите", е вече минало. За пеещите и танцуващи участници, ще вдигат оценки Йорданка Христова, Васил Найденов и Нешка Робева. Приятна изненада ще бъде и участието на харизматичната Татяна Лолова, която със сигурност ще внесе от неподправения си чар сред строгите и зорки погледи на останалите членове, познати с високите си изисквания. Съставът на журито ще се променя всяка седмица на ротационен принцип, като оценяващите ще бъдат трима на брой.

„Много е трудно да оцениш само таланта на тези хора. Зад тях стоят истински истории, които по някакъв начин, вътрешно всеки от нас преживява и би искал да сбъдне мечтите им. Все пак, това което ще трябва да оценим, е таланта им и наистина е много отговорно", споделя Васил Найденов. 

В нова роля като водещи ще се превъплътят Георги Мамалев и Стефания Колева. Двамата актьори от Народния театър имат афинитет към забавното и развлекателното, и ще трябва да насочват емоционалната нишка между зрителите и участниците в Bailando. Със съдействието на театъра продуцентите на предаването успяха да съчетаят сценичните участия на актьорите с тези в Bailando, за да не ощетят почитателите им в Народния.   

Три дни преди старта на Bailando, имената на двадесет и четирите двойки, които ще се състезават, за да сбъднат една мечта са окончателно известни. Те вече репетират с хореографите и музикалните педагози. Сред участниците се говори, че Филип Аврамов и Параскева Джукелова са най-напреднали сред танцуващите и вече разработват хореографията за второто си представяне. При пеещите се пази дискретно мълчание, относно уменията на известните, но самото присъствие на имена като Нели Рангелова, Кичка Бодурова, Свилен от Остава и Васил Петров е достатъчен критерий за качеството на изпълненията. 

Ето и пълният списък с имената на популярните българи, участници в шоуто:

танцуващи: Таня Богомилова, Христо Калоферов, Параскева Джукелова, Евгения Раданова, Филип Аврамов, Ширин Местан, Любомир Ковачев, Дидо Мачев, Калина Крумова, Мая Бежанска, Сантра, Стефан и Владо от "Young BB"

пеещи: Кичка Бодурова, Иван Лечев, Васил Петров, Мира Радева, Свилен от „Остава", Юлиян Константинов, Иво Инджев, Дидо от D2, Красимир Каракачанов, Нели Рангелова, Маргарита Михнева, Антон Радичев

„Bailando - сцена на мечтите" започва в 20.00 ч. 20 септември по „Нова телевизия".