Гардове не пуснаха Харисън Форд в британска кръчма
Гардове не пуснаха Харисън Форд в британска кръчма / Guliver/Getty Images

Охранители отказали да пуснат холивудския актьор Харисън Форд в британска кръчма, след като не го разпознали, пише в. "Дейли стар".

Конфузната случка е станала през уикенда. 71-годишният Форд, който е в Лондон за снимките на "Междузвездни войни: Епизод VII", решил да разпусне в заведението "Пънчбоул" в Мейфеър - бивша собственост на режисьора Гай Ричи. Актьорът обаче бил спрян на входа от гардовете, които не го разпознали и отказали да го пуснат, защото кръчмата била претъпкана.

Макар и неприятно изненадан, Харисън Форд, придружаван от приятел, си тръгнал без разправии и се настанил в близко заведение. Охранителите на "Пънчбоул" осъзнали конфузната ситуация с холивудската звезда едва след като част от посетителите, разпознали Форд и се изнесли от кръчмата, за да го последвали в близкото заведение.

"Осем пенсионери напуснаха кръчмата и последваха Форд. Те заявиха, че са искали да изпият по питие с него и след като актьорът не е бил допуснат в заведението, не желаят да остават. Ситуацията беше много конфузна за "Пънчбоул", разказва за в. "Дейли стар" очевидец на случката.

Източник: БТА