Galia мечтае да има дъщеря
Galia мечтае да има дъщеря / снимки: bTV

Младата и талантлива певица Galia, позната от дует „Каризма", ще бъде гост в студиото на „Търси се..." тази събота, 31 юли, от 11.00 ч., по bTV. Най-близките й хора ще разкрият каква е тя извън музиката и какво се крие зад усмивката и привидната й нежност.

Galia ще се окаже един изключително силен човек, абсолютен перфекционист и доста загадъчна личност, дори за приятелите си. Първи това ще разкрие Роро. „Тя никога не слага всички карти на масата, винаги има някаква тайнственост в нея. Трудно допуска някой на собствена територия", ще разкаже той и ще довери, че в работата Galia е „човекът оркестър". Певицата ще признае, че все повече иска да застане зад камерата като режисьор.

Galia и Графа се познават още от деца, когато са се явявали на музикални конкурси заедно. Той ще пожелае да види певицата в различна светлина. Графа ще я предизвика да се превъплъти в ролята на оперна певица и да изпее „О, соле мио". „Всички знаят, че за нея са характерни умалителните обръщения, а мен ме нарича Графенце", ще разкаже певецът. Какви умалителни имена ще измисли Galia на двете водещи Меги и Нели, зрителите ще разберат тази събота.

Изключително вълнуваща ще бъде срещата на певица с най-добрата й приятелка - Боряна, която живее в Бургас. „Запознахме се на първия учебен ден в първи клас в Ямбол и оттогава сме неразделни", ще си спомни Боряна. Тя ще разкрие, че в ученическите години Galia е изживяла голяма любов, която продължила 9 години. „Той приличаше на Брус Уилис, беше първото ми влюбване и първото ми гадже", ще разкаже Galia. Приятелката й ще разкрие, че голямата мечта на Galia е да има дете. Певицата няма да отрече и ще признае, че все повече иска да има момиченце и дори е измислила име. Как ще се казва бъдещото дете на Galia, ще стане ясно тази събота в „Търси се...".

Много емоционална ще бъде и срещата на певицата със създателката на „Каризма" - Христина Ванчева, с която не са се виждали повече от година. От вълнение Galia няма да скрие сълзите си и ще признае, че тези години са най-безгрижните и същевременно най-успешните в живота й.

Оказва се, че Galia има само един недостатък - големите закъснения за среща. Затова младият композитор Светльо Къслев ще я предизвика публично да положи клетва, че никога повече няма да закъснява. Какво ще обещае Galia, зрителите на bTV ще научат от предаването тази събота, 31 юли.