Най-важните дни в живота на един ученик и на неговите родители са първият и последният учебен ден. Водещата на „На кафе" сподели, че е изпуснала първия учебен ден на дъщеря си Мари, но за сметка на това, абитуриентския бал ще помни дълго.

Пред Нова телевизия Гала и Мари разказаха, че самият празник се провел в заведение в тесен семеен и приятелски кръг. Сред поканените били и колегите на Гала от „На кафе", пред чиито очи дъщеря й израснала.

Тоалетът на бала на Мари, пък, бил гащеризон - творение на талантлив дизайнер. С него тя се чувствала чудесно, защото бил мечтаният от нея.

Относно това с какво иска да се занимава занапред, дъщерята на Гала каза, че е много нерешителна и още не може да прецени точно.

"В днешно време хората често не работят това, което са завършили. Обичам да правя много неща, но още не мога да преценя в какво съм достатъчно добра. Освен това съм много самокритична", разказа Мари.

„Мама е най-добрата ми приятелка. Много искам да пътувам, но не ми се ходи в Америка", сподели още Мари.

„Не искам да решавам вместо дъщеря си. Говорили сме си много. Най-вероятно ще кандидатства за журналистика, но не под мое влияние", допълни от своя страна Гала.

Източник: Novanews.bg