Гал Гадот е една от най-уважаваните млади актриси в Холивуд. За нея се надпреварват десетки режисьори, които с огромно удоволствие искат да работят с нея.

Наскоро Гадот бе обявена за третата най-добре платена актриса за 2020 година, а по всичко изглежда, че кариерата ѝ ще продължи да се развива все така успешно.

Актрисата прие нова роля, която обаче не бе приета положително от доста хора. Гал Гадот ще влезе в ролята на египетската царица Клеопатра и ще си партнира с режисьорката Пати Дженкинс. 

Гадот съобщи новината в Инстаграм и написа, че лентата ще разказва историята за кралицата, но по един невероятен и невиждан начин. "Това ще е първият път, в който животът ѝ се разказва от женска гледна точка. Дамите ще бъдат пред и зад камерата", допълва Гадот. Вижте още в канала "Stars News" във vbox7:
 
Гал Гадот и Пати Дженкинс не работят заедно за първи път. Те се запознават, когато работят по първия филм "Жената чудо", който постигна невероятен успех.

Съвсем скоро очакваме по кината да се появи и "Жената чудо 1984". Премиерата трябва да бъде на 25 декември. 

Предстоящият филм за Клеопатра обаче раздели интернета на две. Някои от феновете не приеха добре избора на Гадот за главната роля. Причината - Гадот е от Израел, а кралицата била родена в Египет, макар историята да разказва, че корените на семейството ѝ идват от Гърция. Потребителите веднага посочиха, че ролята трябва да се поеме от жена, родена в Африка.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dream in color 🌺 @Revlon #SuperLustrous The Luscious Mattes Lipstick in 023 #ad

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on


"Не можахте ли да изберете жена от Египет, която да изиграе египтянка?", питат феновете.  Друг потребител казва, че е било по-добре Надин Насиб да влезе в главната роля. 

Почитателите на Гадот побързаха да защитят любимката си, като питат останалите защо са толкова ядосани. "Тя е била с гръцки корени", пишат те. Актрисата Назаин Бониади се включи в спора и застана на страната на колежката си. "Клеопатра е била гъркиня. Спрете да критикувате Гал Гадот и да разделяте хората заради грешни твърдения. Запазете гнева си за важните проблеми в света". 

Почитателите на Гадот допълват, че родословното дърво на актрисите, които са изиграли Клеопатра, никога не е било проблем. Те посочват, че в ролята са влизали Вивиан Лий и Елизабет Тейлър, чиято роля остава легендарна. Някои смятат, че, нападките са насочени към Гадот, защото е еврейка.