Гал Гадот от Бързи и яростни ще е Жената чудо в „Батман срещу Супермен”
Гал Гадот от Бързи и яростни ще е Жената чудо в „Батман срещу Супермен” / Gulliver/Getty Images

Батман и Супермен вече си имат приятелка. Продължението на „Човек от стомана” от 2013-а намери своята Жена чудо в лицето на актрисата Гал Гадот.

Гадот е известна с ролята си в последните три филма от поредицата „Бързи и яростни”. 28-годишната актриса се присъединява към Хенри Кавил (Супермен) и Бен Афлек (Батман).

„Жената чудо е безспорно един от най-силните женски образи на всички времена. Не само защото Гал е невероятна актриса, но и защото притежава онова магическо качество, което я прави перфектна за ролята”, казва режисьорът на „Батман срещу Супермен” Зак Снайдър.

Образът на Жената чудо има няколко опита да излезе на екран, отбелязва БГНЕС. Първо се говореше за филм, после за сериал и накрая се позабрави. Но това ще бъде първият път, когато тя наистина ще бъде видяна от публиката на големия екран.

Търсенето на Жената чудо бе сериозна пазена в най-строга тайна работа до 4 декември, когато бе представена Гал Гадот. Преди това не се знаеше със сигурност дали въобще ще има филм.

Гадот няма проблем да работи със звезди, тъй като е снимала с Том Круз и Камерън Диас. Родената в Тел Авив красавица печели титлата Мис Израел и участва в Мис Вселена през 2004 г. След година като Мис Израел, Гал служи в израелската армия 2 години, както всички свои съграждани.