Женско царство в дома на Жената Чудо - актрисата Гал Гадот очаква още една дъщеря
Актрисата Гал Гадот, известна с ролята на супергероинята Жената чудо в едноименната продукция и продължението ѝ, очаква трета дъщеря, съобщи сайтът на сп. "Пийпъл".

13 актриси, чиято бременност бе умело скрита в любимите ни филми и сериали (СНИМКИ)

Израелската красавица съобщи, че със съпруга ѝ Ярон Варсано отново ще стават родители на момиченце като виртуален гост в шоуто "На живо" на Кели Рипа и Райън Сийкрест.

"Придържаме се към това, което ни е познато", пошегува се актрисата, разкривайки пола на третото си дете.

Гал Гадот - от израелската армия до Холивуд (СНИМКИ)

Гал Гадот и Ярон Варсано, които са семейство от 2008 г., имат още две момичета - 9-годишната Алма и 3-годишната Мая. Актрисата съобщи през март, че със съпруга ѝ отново ще стават родители.

Вижте как тренира амазонската принцеса-воин Гал Гадот (ВИДЕО)

Звездата от "Жената чудо" и "Жената чудо 1984" споделя, че е станала по-емоционална през бременността. "Хормоните не са за подценяване", казва актрисата.

"Подценява се влиянието на хормоните. Разплакват ме реклами, мисли, които са минали през главата ми, дори хубави песни. Сега съм такава ревла, а по принцип не съм. Шокиращо е", сподели актрисата.

Гал Гадот – истинско очарование в розово (СНИМКИ)

Гал Гадот се превъплъщава в образа на Даяна Принс/Жената чудо в разширената вселена на DC Comics. През декември 2020 година от "Уорнър брадърс" съобщиха, че се подготвя трети филм за приключенията на супергероинята.

Гал Гадот и Ярон Варсано са семейство от 2008 година
Гал Гадот и Ярон Варсано са семейство от 2008 година Gulliver/Getty Images

БТА