Габъри Сидибе иска комедийна роля
Габъри Сидибе иска комедийна роля / cнимка: Reuters

Чернокожата актриса Габъри Сидибе заяви, че не иска да бъде позната единствено със сериозни роли в киното и търси по-забавно участие в бъдеще.

Звездата от харлемската драма "Прешъс", екранизация по романа "Тласък" на Сапфир, която изгуби в надпреварата за най-добра актриса на "Оскар"-ите тази година пред Сандра Бълок, не иска да бъде известна само със сериозни филми и дори е готова да спре да играе, докато не получи ролята, която иска.

"Направих сериозна роля и сега искам да бъда забавна", заяви актрисата пред сайта за новини от света на шоубизнеса Absolute Now. "Ще продължа да се придържам към работата си, ако нещата не се получат", допълни актрисата, цитирана от БГНЕС.

26-годишната звезда заяви също, че иска да излиза с Джерард Бътлър, посочвайки, че шотландският актьор е много секси. Чувайки нейния коментар в нощта на раздаването на наградите, 40-годишният Бътлър потвърди, че е ерген и се пошегува: "Тук съм, на разположение съм". "Да грабнем бутилка шампанско и да видим къде ще ни отведе нощта!", непропусна да отговори и закръглената актриса.