Футболни съпруги - Епизод 2
Футболни съпруги - Епизод 2 / netinfo

Трусове в любовното гнездо

Славчо трупа черни точки за поведение, ІІ-ри рунд

Последните месеци от дългогодишната връзка между телевизионната водеща Симона Първанова и футболиста Славчо Тошев приличат на опасна сеизмична зона и предвещават драматичен край. Независимо че се обличат еднакво, двамата изглеждат по-скоро като същества от различни планети и се държат повече като спаринг партньори, отколкото като гаджета.

Очевидният главнокомандващ в двойката - Симона, дава на любимия си недвусмислени наставления за нещата, които той трябва да говори и мисли, както и тактически указания за действията, които трябва да предприеме ("Тази ръчичка прегръща тук!"). Всяко неподчинение от половинката се санкционира строго: ("За един такъв отговор (т.е. неподходящ) ще те напусна!")

Непредпазливото, класически мъжко твърдение на Славчо, че ако живееш десет години с някого, не е нужно непрекъснато да му повтаряш, че го обичаш, докарва приятелката му до бяс и обещава да му докара още главоболия в следващия рунд.

Футболни съпруги  Епизод 2
netinfo

За любовта на един фотообектив

Ледената кралица и Хубавата Елена в конкуренция

Една фотосесия за луксозно списание бързо преобръща доброто приятелство между Асдис Ран и Елена Тодорова в трудно прикривана конкуренция. Слава богу, че в живота двете красавици не се борят за сърцето на един и същи мъж, защото е видимо, че когато им се налага да ухажват едновременно един и същи фотообектив и да спечелят любовта му, определено надпреварата е стръвна.

Добре че краят на фотосесията слага и край на напрежението между тях. Двете дами решават да "разпуснат" някъде по приятелски и това става повод Асдис да признае, че май ще стане фен на чалгата.

Една мъжка изповед

Мениджърът на Локо-Мездра Георги Бачев за жената на живота си

Ако Симона все не успява да чуе от любимия си това, което мечтае, една друга футболна половинка получава най-красивото признание от своя съпруг. За Георги Бачев съпругата му Деница е жената, която му дава криле и с която се гордее, защото откакто свят съществува, зад всеки успял мъж стои една добра жена. В епизод 2 двамата все още са в очакване на първородната си рожба и това дава повод за равносметки и размяна на нежности в техния любовен тандем.

И размислите на едно пораснало момиче

Екс манекенката Аделина за работата си като модел и любовта с Росен Кирилов

Клишираните представи свързват манекенките с краткотрайните връзки. Дали това обаче винаги е така? Опровержението на това твърдение идва от една наистина класна красавица, украсявала с присъствието си не едно модно дефиле и корици - футболната съпруга Аделина, популярен модел от 90-те години и успешна бизнес дама понастоящем. За нейната 13 годишна любов със съпруга й Росен Кирилов и защо единствено свободата може да запази жива тръпката в една връзка са откровенията й в епизода.