Фолк фурии в „Стани богат
Фолк фурии в „Стани богат / снимка: Нова телевизия

Във вторник вечер две от най-предизвикателните дами на родния поп фолк ще седнат на стола на богатството, за да се състезават благотворително. Преслава и Галена ще споделят пред водещия на „Стани богат" Ники Кънчев лични истории, неразкривани до момента публично.

Зрителите на Нова ТВ ще научат интересни подробности за съвместното съжителство на двете изпълнителки в Димитровград, за първите стъпки в кариерата им, за детските и ученическите им години. Оказва се, че концертната дейност на Преслава започва още в ранно детство, когато малката чаровница събирала всички деца и учителки в градината в Добрич, за да им пее.

За малката Галена лично в студиото ще разкаже сестра й Нина, по-голяма от нея с шест години. Почитателите на телевизионната игра ще чуят и истории за белите на палавото момиченце от Смядово и за отличните й оценки в училище.

Изненада на състезателките ще бъде колегата им Константин. Той ще разкаже как с Преслава скочили в един и същ ден едновременно с бънджи и с парашут.

Спечелените суми в този сезон на „Стани богат" ще отидат при деца, лишени от родителски грижи, които имат талант и искат да продължат образованието си в спортни училища.