Филм в книжарницата с автограф
Филм в книжарницата с автограф / снимкa: btv

Много фенове на сериала „Стъклен дом", който се излъчва по bTV бяха в четири столични книжарници, за да получат автографи от любимите си актьори - Елена Петрова, Бойко Кръстанов, Краси Ранков, Стефка Янорова, Яна Маринова, Радина Кърджилова.

Фенове на Бойко Кръстанов и Елена Петрова бяха подготвили специални албуми с техни снимки от сериала, където да получат пожелания от актьорите. Други бяха изработили специални постери. Много от тях се опитаха в рамките на един час да обиколят и четирите столични книжарници, за да съберат колекция с автографи от всички. Цигуларят Васко Василев и фигуристката Албена Денкова лично взеха автографи от Краси Ранков и Стефка Янорова. 

Тази вечер започва вторият сезон на филма, а утре Камен и Боряна най-накрая ще се чувстват щастливи, но ще се случи неизбежното...

Утре вечер зрителите ще видят момента, в който Димитър Касабов се завръща в България и преобръща света на всички. Боряна ще бъде поставена в една от най-тежките ситуация в своя живот.

Междувременно Сиана Жекова вече е направила своя избор. Какво ще се случи с нея и дали все пак някой е предусетил намеренията й ще стане ясно в епизода. 

Въпреки емоционалните си проблеми съдружниците в мола ще започнат да редят бизнес пъзела, а зрителите ще разберат още за загадъчния Чарли. Кои са неговите  съмишленици - нищо неподозиращи за нрава и миналото му. Всичко това в епизод 2 на „Стъклен дом" - Време за истина. Утре вечер от 20:00 ч.