25-годишна родна фермерка шашна журито на "Звездите в нас" с перфектна имитация на певицата Адел.

Анджелка Бехнам е на 25 години и живее в село Бобораци със семейството си. Сама признава, че ежедневието й преминава в отглеждане на малката й дъщеря и фермерство из градината. "Цяло лято съм поливала доматите, че да станат такива", разказа Анжелка, размахвайки огромен маркуч из градината.
 

Звездите в нас

Когато обаче тя хване микрофона и сложи перуката, от тялото й излиза гласът на британското вокално бижу Адел. Анжелка пя заедно със Стелияна Христова и Ирина Атанасова в отбор "Адел" в последното издание на шоуто.

"Анжелка, ти беше самата Адел, не мога да повярвам", възкликна Дони след изпълнението на триото. "Благодаря на всички за подкрепата. Да имитираш толкова изумително труден и зашеметяващ глас като Адел е много сериозна задача. Но ние показахме, че сме създадени за голямата сцена!", написа във Фейсбук тя. 

Когато си е на село, талантливата жителка на Бобарци често подвиква на кокошките "Айдеее тъка, тъка, тъка", но иначе учи в Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров". В канала си в YouTube през лятото Анжелка е направила и музикалния си дебют със сингъла "Целувай бавно".
 


За съжаление отбор "Адел" не може да мине напред в музикалната надпревара и остана в историята. Но, по всичко личи, че в Анжелка има доста музикален потенциал.
 

Звездите в нас

Интересно как би оценила имитацията й самата Адел.

Преди няколко години певицата "спретна" именно такъв номер на група свои подражателки. В предаване, излъчено по BBC бе проведено мнимо прослушване на нейни имитаторки, а сред тях бе вмъкната и самата Адел, която се представяше за бавачка, обсебена от музиката на британката.
 

Останалите състезателки останаха смаяни как някой друг може да пее напълно идентично с техния идол, но в крайна сметка осъзнаха, че гласът на Адел е неподражаем и разкриха заговора.