Фенове чакат 16 часа за билети за Depeche Mode
Фенове чакат 16 часа за билети за Depeche Mode / Снимка: Sofia Photo Agency, Юлиана Николова

Хиляди билети за концерта на Depeche Mode у нас са продадени само в първите няколко часа, след като бяха пуснати. Повече от 700 фенове бяха обсадили билетния център на НДК още от вчера следобед. Билетите за шоуто на Depeche догодина се продават от тази сутрин.

Някои от най-върлите фенове на Depeche Mode чакаха за билети часове преди 8.30 сутринта, когато отварят касите на билетния център. Безплатен билет за концерта и компактдиск с последния албум на Depeche ще получат като подарък първите 20 човека, които закупиха билет за шоуто. Цената за това обаче е 16 часа чакане.

„Около 20 души се събрахме, купихме си храна, след което си намерихме лаптоп и цяло нощ слушахме музика и гледахме филми”, разказаха за Дарик фенове, чакали от неделя следобед пред касите на НДК.

Цените на билетите са от 40 до 80 лева, като този път няма лимит за брой закупени билети.

Освен на касите на НДК в София, билети за концерта се продават още в големите музикални магазини в Бургас, Велико Търново, Пловдив, Сливен. Билети се продават и онлайн – на ticketpro.bg.

Това е вторият концерт на Depeche у нас. Групата ще бъде в София на 18 май 2009, като този път концертът им ще бъде на Националния стадион „Васил Левски". Концертът е част от световното турне на Depeche Mode, което започва на 10 май 2009 от Израел и ще премине през други 21 държави.