Шеф Ангелов изпрати вкъщи Венелин след поредица грешки в Кухнята на Ада
Кулинар с опит в лондонски ресторант със звезда Мишлен е поредният участник, който напусна Hell’s Kitchen България. Венелин Цветков от Бургас си тръгна след поредица грешки в кухнята, които провалиха отбора му по време на вечерната резервация.

Шеф Ангелов имаше трудната задача да избере кой да бъде изгонен измежду трима от най-добрите готвачи в петия сезон на шоуто - Венелин, Станислав от Перник и Людмил Мацоев от Русе. Елиминацията на опитния готвач от Бургас показа, че никой не е в безопасност. Така в шоуто за голямата награда от 100 000 лева продължават да се борят 6 кулинари от синия и 6 от червения отбор.

Отборът на популярните избегна елиминация след победата си над червените. През следващата седмица Къци, Роксана, Виктория Капитонова, Емануел Июджи, Деси Цонева и Мирослава Профирова отново ще доказват уменията си в Кухнята на Ада.

В следващия епизод, който ще се излъчи във вторник от 20:00 часа по NOVA, участниците ще се впуснат в забавно караоке, което ще провери докъде стигат певческите им възможности. След това шеф Ангелов и гост-готвач от Испания ще изпробват уменията им в иберийската кухня, а в края на вечерната резервация мястото в шоуто на поне един от участниците ще бъде застрашено.

Гледайте Hell’s Kitchen България от 20:00 часа по NOVA.