Здравейте, аз съм Евгени Минчев - ПР и продуцент. Притежател съм на марките „Руски бал", „Национална гордост" и конкурса „Бизнес дама на годината". Автор съм на 7 книги - 5 с поезия и 2 с проза. В момента е готова за печат и новата ми книга, която отразява живота ми с най-голямата българска звезда Емил Димитров.

Признавам, че съм невъздържан, необичаен и ексцентричен, но мога да си го позволя. Аз съм магнит за световните звезди - Илона Сталер-Чичолина, Клаудия Кардинале, Вики Мишел от сериала „Ало, ало", Ивана Тръмп, Хулио Иглесиас, Ева Херцигова, Борис Джонсън - кмет на Лондон и моя приятел Стивън Бауман от група „Блейк".

Мои са някои от следните лафове и изказвания: „Някои хора твърдят, че са известни. То и Кинг Конг е известен, но е маймуна", „Характерът ми е благ като грозде, само понякога ферментира", „Който ме харесва, да си вдигне ръката. Който не ме харесва, да си вдигне стандарта".

Миналата година влязох във VIP Brother 95% популярен, излязох 111%, което беше моята печалба. Зрителите ме видяха точно такъв, какъвто съм - понякога усмихнат, понякога разплакан; понякога пиян, понякога трезвен. Като всички останали хора, само че тях не ги дават по телевизията.

Себе си не съм изненадал, защото съм учил във Военно училище, така че по-скоро изненадах хората, които си мислеха, че Евгени Минчев влиза с лак за нокти, маникюристка, педикюристка и масаж на 25 минути.

Не трябва под лъскавия шал и папийонката хората да търсят нещо необичайно. Просто аз съм като всички тях. Имам 2-3 или 5 таланта повече от обичайните хора и това ме е завело на висоти, които пожелавам на всички.

Пребивавайки в София и в Лондон, където имам интересен живот, този път искам да вляза за 1 месец в моята вила в Нови хан.