Евгени Минчев ще танцува във VIP Dance
Евгени Минчев ще танцува във VIP Dance / Нова телевизия

Евгени Минчев ще танцува в неделното предаване на VIP Dance. В елегантен валс ще го видим с професионалната танцьорка Яна Акимова, която танцуваше в отпадналия отбор на Даниела и Камен Воденичаров. След като разкърши снага на танцувалната арена паркетният лъв ще се присъедини към журито и ще коментира изпълненията на участниците в предаването. Дали хапливият му език ще успее да сломи самочувствието на някои от звездите, ще видим в неделя.

Независимо дали отборът на Тереза Маринова ще остане в шоуто след елиминациите довечера, е ясно, че бившият вокалист на „Те" - Любо, ще радва зрителите на предаването и в неделя. Тогава обаче под прожекторите ще се появи не като танцьор, а като певец. В момента Любо замества най-добрия български гимнастик Йордан Йовчев, който отсъства заради участието си на световното първенство в Лондон.

Ще продължи ли размяната на реплики между участниците и журито заради обвиненията за „гимнастическа мафия" в предаването, също ще разберем в неделя. Тогава половината отбори ще танцуват рокендрол, а останалите - контемпорари.