/ NOVA
Гледайте комедийния сериал тази събота от 21:00 ч. по NOVA
 Голямо предизвикателство се задава за Елена (София Маринкова) в следващия епизод на „All Inclusive” тази събота от 21:00 ч. по NOVA. Евдокия (Нели Монеджикова) изненадващо се появява на семейната почивка и е шокирана от новината, че собствената й дъщеря не я разпознава. След като разбира цялата история с частичната амнезия на Елена, тя се ядосва, че е принудена да се включи в театъра, който всички разиграват.

Усложненията се увеличават, защото Емил (Явор Борисов) вече я е представил за своя майка. Ще успее ли Евдокия да изиграе правдоподобно ролята на свекърва на дъщеря си и как ще се развият отношенията им с Елена?

Параноята на Парушев (Петър Калчев) взима връх след случайно открит изоставен куфар в лобито на хотела. Кандидат-кметът е убеден, че това може да е бомба и подозира, че килърите от Албена, които измами миналото лято, са по петите му. Уплашен, Парушев се обръща за съдействие към приятеля си Емил и настоява да го научи на самоотбрана, в случай че бъде нападнат. Как ще завърши импровизираният курс, ще има ли истинска атака срещу Парушев и как ще се справи той с нарастващото напрежение?

Междувременно Константин (Стефан Иванов) и Албена (Лили Сучева) решават да купят апартамент на сина си в София. Това е част от житейския им план Жоро (Мартин Методиев) да следва право в столицата и на по-късен етап да поеме бизнесите на родителите си. Младежът обаче има свои собствени мечти, които категорично се различават от семейните очаквания. А това, което не му дава мира в момента, е съмнението, че може да е син на Христо (Ненчо Балабанов). Жоро не се колебае и веднага заставя майка си да признае истината. Каква ще е реакцията на Албена и дали е готова да разкрие дълбоко пазената тайна?

Гледайте новите епизоди на „All Inclusive“ в събота от 21:00 ч. по NOVA. Следете всичко за „All Inclusive“ във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала.